Individualna hipnoterapija

Individualna terapija je namenjena vsem, ki želite osebni in vam prilagojen pristop pri reševanju vaših problemov in izzivov.

Hujšanje s hipnozo

Spremenite nezaželene vzorce in s pomočjo hipnoze premagajte ovire, ki si jih postavljate.

non smoking, cigarette box, cigarettes

Odvajanje od kajenja

Želite prenehati kaditi? Sprejmite odločitev in prenehajte kaditi s pomočjo hipnoze.

Stres in izgorelost

S pomočjo hipnoze premagajte in preprečite kronično utrujenost, izčrpanost in izgorelost.

Zdravo partnerstvo

Spremenite sebe in spremenili boste tudi vaš partnerski odnos - v harmonično zvezo.

Hipnoza in samozavest

Pomoč pri izboljšanju samopodobe, samozavesti in občutka lastne vrednosti.

Pokličite me na 031/ 339 595 (Sabina)
Imate kakšno vprašanje? Ali pa bi se želeli prijaviti na terapijo? Pokličite me.
Najraje imam osebni kontakt, saj le tako lahko vidiva, kje se trenutno nahajate in kako vam hipnoterapija lahko pomaga. 

Če vam klic ne ustreza, mi pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca.

Depresija in čustvovanje

Hipnoza proti negativnim čustvom, občutkom krivde in zamere.

strah_mw-bo560_fear1_mg_20131105074052_web_m

Strahovi in fobije

Odprava različnih strahov in fobij. Tudi strahu pred javnim nastopanjem.

Hipnoza in odvisnosti

S hipnozo premagajte in preprečite kronično utrujenost, izčrpanost in izgorelost.

Izboljšanje sposobnosti

Izboljšanje športnih rezultatov, kvalitete učenja in učnih rezultatov

Regresija v preteklost

S pomočjo regresije lahko spremenimo določene vzorce, ki nas omejujejo.

Hipnoterapija za izboljšanje kvalitete vašega življenja

Med terapijo se popolnoma posvetim analizi in reševanju vašega specifičnega problema.
Vzroki za naše težave so različni. Zato pri individualnem pristopu terapijo maksimalno prilagodim vašim potrebam. Tako pospešim proces doseganja pozitivnih sprememb in posledično razrešitve problema.

Zgoraj je le nekaj področij, kjer si lahko s pomočjo hipnoze izboljšamo kvaliteto življenja. Obstaja jih veliko več. Skoraj ni področja, kjer nam hipnoza ne bi mogla pomagati.

Mi sami smo odgovorni za svoje življenje in samo mi smo tisti, ki ga lahko spremenimo!

Hipnoterapija – potek srečanj

Individualna terapija je namenjena vsem, ki si želite individualen pristop pri reševanju svojih problemov.
Individualna obravnava posameznika ima številne prednosti. Ko delam z eno osebo, se popolnoma posvetim analizi in reševanju njenega specifičnega problema. 

Vzroki za enake težave s katerimi se soočamo (npr. prekomerna telesna teža, nizka samopodoba, strah pred višino…) so pri različnih posameznikih različni.
Zato lahko pri individualnem pristopu terapijo maksimalno prilagodimo potrebam posameznika in s tem pospešimo proces doseganja pozitivnih sprememb in posledično pridemo hitreje do razrešitve problema. 

Individualna hipnoterapija je intenzivna, osredotočena in poglobljena. 
V globokem stanju hipnoze, ko s tehniko regresije (vračanje v preteklost) vračamo osebo na nezavedne pretekle dogodke, je omogočena tudi popolnoma diskretna komunikacija med terapevtom in klientom.

Primerna je za razreševanje različnih težav s katerimi se v življenju soočamo.

Eden od ključnih dejavnikov za pozitivni izid terapije je odnos med klientom in terapevtom, torej med vami in mano 😊

Zato je zelo pomemben že najin prvi stik. Čeprav se je načeloma mogoče na uvodni pogovor naročiti tudi po mailu, mi je veliko ljubše, če me pokličete po telefonu. Veliko lažje vam odgovorim na zastavljena vprašanja in morebitne pomisleke. Hkrati se na kratko pogovoriva tudi o vaši težavi in se uvodno spoznava. 

Ko se prvič srečava, vam je zato veliko lažje, saj nimate občutka, da prihajate k popolnemu neznancu. Priporočam vam, da si za terapijo v dogovorjenem terminu vzamete čas. Vsaka terapija traja 1 uro in 30 minut. Zelo pomembno je, da se vam takrat nikamor ne mudi, saj ste samo tako lahko popolnoma sproščeni in zbrani, kar močno vpliva na pozitivni izid najinega dela.

Ker terapije v hipnozi potekajo na podzavestnem nivoju, je zelo pomembno, da se za sodelovanje in izvajanje terapevtske hipnoze oseba odloči sama. Velikokrat se namreč zgodi, da osebo s težavami skuša naročiti nekdo od njenih bližnjih (partner, starši, odrasli otroci…).
Naj si okolica še tako želi poiskati pomoč svojemu bližnjemu, je terapijo nemogoče izvajati, če se oseba sama ne odloči za sodelovanje v procesu. Ključno je tudi, da se sami zavedate težave in si želite spremembe. 

Ko se odločate za terapijo in si želite sprememb v življenju, vedite, da je prvi korak vedno najtežji. Je pa ključen in zato pomeni največji skok naprej 😊

Prva terapija je razdeljena na dve srečanji. Obe trajata 1 uro in 30 minut. Med prvim in drugim srečanjem je 7 do 10 dni premora.

 • Uvodno srečanje je v prvi fazi namenjeno spoznavanju in oblikovanju najinega pozitivnega medsebojnega odnosa, kar nama zelo olajša nadaljnje sodelovanje.
  Iz mojega vidika (vidika terapevta) je namenjeno predvsem podrobnemu in poglobljenemu spoznavanju vaše težave in vas.
  V uvodnem pogovoru vam v nadaljevanju na kratko predstavim delovanje našega uma in razložim osnove hipnoze, njene učinke in vplive na našo podzavest.
  Zame je zelo pomembno, da osvojite osnove delovanja našega uma in hipnoze, zato na prvem srečanju teoretičnemu delo posvetiva cca, 45 min. Pridobljeno znanje vam zelo koristi v nadaljnjem procesu ustvarjanja pozitivnih sprememb in pripomore k hitrejši razrešitvi problema.
 • Sledi praktični del – terapija v hipnotičnem stanju. Ker se že nekaj časa pogovarjava, ustvariva prijetno in sproščeno ozračje, ki nama omogoči lažji in hitrejši vstop v hipnozo in globlji stik z vašo podzavestjo.
  Po končani terapiji v hipnozi sledi še kratek razgovor o vaših občutkih in vtisih, ki ste jih doživljali med terapijo. Na koncu dobite še napotke za nadaljnje delo doma in datum drugega srečanja čez 7 do 10 dni.

 

 • Na začetku drugega srečanja se pogovoriva in analizirava zaznave sprememb, ki jih občutite po najinem prvem srečanju. Glede na ugotovitve in intenzivnost doseženih sprememb, določiva postopke in tehnike za najino nadaljnje delo. Sledi terapija v hipnozi.

V kolikor ste po zaključku prve terapije zadovoljni z doseženim rezultatom s terapijami zaključiva. V nasprotnem primeru se dogovorimo za ponovno srečanje. Ker se sedaj že dobro poznava (pozitivni rezultati pa so odvisni tako od globine dosežene hipnoze, kot tudi od zakoreninjenosti vzorcev, prepričanj in negativnih čustev, ki ustvarjajo negativno posledico v vašem življenju) vam veliko lažje svetujem in predlagam število in frekvenco potrebnih terapij za doseganje maksimalne pozitivne spremembe na želenem področju.

Ključna prvina terapevtskega procesa je zaupen odnos med terapevtom in klientom. Brez tega se oseba, ki se vključi v terapevtski proces, ne more počutiti varno, sprejeto in sproščeno. 

Načelo zaupnosti zavezuje obe strani – terapevta in klienta. Ustrezna terapevtska obravnava ni možna brez upoštevanja tega načela, ki je tudi del terapevtskega dogovora, ne glede, za kakšno obliko terapije gre.
Skladno s tem, so vse vsebine, izjave in podatki, ki jih obdelujeta na terapevtskih urah, zaupne narave. Zato jih ni dovoljeno javno obravnavati.