Hipno posnetki za najboljšo različico sebe

Postani najboljša različica sebe

Vodena hipnoza za kreiranje najboljše različice sebe omogoča intenzivno delo na sebi. Skozi celoten posnetek vas peljem čez procese močnega čiščenja in puščanja bolečine preteklosti. Vse do občutka svobode, ljubezni in sprejemanja sebe v vsej svoji nepopolni popolnosti. Posnetek je harmonična kombinacija čiščenja, sproščanja in relaksa. S pomočjo direktnih sugestij in hipnotehnik (postopek vizualizacije), vam pomagam, da sprostite staro, negativno energijo in se napolnite z novo, pozitivno življenjsko energijo, ki vam omogoča pozitivne premike naprej.

Hipno-posnetek priporočam vsem, ki se soočate z občutki krivde, zamerami, strahovi, žalostjo, jezo, nerazložljivimi občutki tesnobe in nervoze. Vsi občutki, ki jih zaznavamo v sedanjosti imajo svoj izvor v preteklosti Toplo jo priporočam tudi vsem, ki ste se zaradi preobremenjenosti znašli na robu izgorelosti, ste izpostavljeni močnim zunanjim ali notranjim stresorjem.

Redno poslušanje hipno-posnetka za najboljšo različico sebe vas pripelje do točke, ko ponovno začutite veselje v sebi ter strast in ljubezen do življenja. Pomaga vam do spoznanja, da je življenje eno čudovito potovanje skozi čas. Globoko v sebi začutite, da je vse kar šteje, samo sedanji trenutek.
Vse ostalo so samo spomini – lepi, čudoviti, žalostni in boleči… Ampak še vedno le spomini.

Redna cena hipno-posnetka: 75 €
Cena posnetka za stranke: 50 € (namesto 75 € plačate 50 €) 

Naročilo posnetka: 
Posnetek naročite preko spodnje naročilnice. Po elektronski pošti boste prejeli številko TRR za nakazilo.
Po plačilu vam pošljem račun in povezavo do posnetka.

Želite hipno posnetek, ki je prilagojen le vam?


Odločite se lahko za pripravo različnih individualnih hipno posnetkov:
za lajšanje stresa, dvig samozavesti, izboljšanje samopodobe, odpravo nespečnosti, povečanje pozornosti in koncentracije,
zmanjševanje odvečne telesne teže, prenehanje kajenja, čiščenje negativnih čustev, kreiranje želenih ciljev in še veliko več.
 Cena priprave individualnega posnetka: 50
– 75 €

Pokličite me na 031/ 339 595 (Sabina) za več informacij in izbiro pravega posnetka
Če vam klic ne ustreza, mi pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca. In vas kontaktiram nazaj.