Masažna hipnoterapija

Razvajate se na vrhunskem profesionalnem masažnem stolu ob prijetni in nadvse blagodejni masaži telesa in uma.

Si želite:

  • občutiti popolno sprostitev uma in telesa
  • znižati stopnjo napetosti in stresa
  • aktivirati več energije in notranje moči
  • pomladiti svoje telo in um
  • izboljšati svoje fizične in psihične zmogljivosti
  • izboljšati duševno zdravje
  • izvedeti do katere faze sproščanja si sposben/na umiriti svoj um in ali si sposoben/na dosegati globoke alfa in thetha frekvence možganskega valovanja
  • se naučiti dostopati in zadržati globoko stopnjo sproščenosti

Kaj je masažna hipnoterapija?

Je MASAŽA TELESA IN UMA (Body and brain massage), ki krepi tako fizično kot tudi psihično zdravje posameznika.
Priporočljiva je kot preventiva za vse, ki si želite ohraniti psihofizično kondicijo.

Zelo je učinkovita tudi kot kurativa pri vseh, ki se že srečujete s posledicami sodobnega življenja, kot so kronični stres, napetost, tesnoba, utrujenost, brezvoljnost, apatičnost, nespečnost.

Razvajate se na vrhunskem profesionalnem masažnem stolu ASTARIJA AJ-131 ob prijetni in nadvse blagodejni masaži telesa in uma.

Od februarja 2023 se lahko pri meni razvajate na vrhunskem profesionalnem masažnem stolu ob prijetni in nadvse blagodejni masaži telesa in uma. Masaža je zares vrhunska. 

Moja Jula 😊(tako sem poimenovala ta izjemni inteligentni stol) v popolnosti posnema gibe profesionalnega maserja. 4D roke umetne inteligence te popeljejo v popoln fizični in mentalni relaks.

Posebnost masažne hipnoterapije je, da ob vrhunski masaži telesa doživite tudi popoln mentalni odklop (brain massage).
Posebni svetlobni in zvočnimi dražljaji vas ob hkratni masaži telesa, ki poteka v položaju zero gravity (občutek lebdenja) popeljejo naravnost med oblake.

ASTARIJA AJ-131 – Profesionalni masažni stol

Priporočena uporaba masažne hipnoterapije

Redna uporaba masažne hipnoterapije nam pomaga ponovno ustvariti ravnovesje, saj redna aktivacija tako alfa kot tudi theta možgansko valovanje ustvari hormonsko ravnovesje v telesu. Izvrstna pa je tudi samo kot razvajanje in izboljšanje trenutnega počutja.

Priporočilo za doseganje optimalnih rezultatov pri izvajanju masažne hipnoterapije

Preventiva: 1x do 2x na mesec
Kurativa: 1x do 2x na teden prvih pet tednov (da vzpostavimo notranje ravnovesje), v nadaljevanju 1x do 2x na mesec
Razvajanje: po želji 😊

Prednosti redne mentalne vadbe in umirjanje možganskega valovanja

Ne samo, da ljudje, ki redno meditirajo ali kako drugače dnevno umirjajo svoje možgansko valovanje, pogosto izgledajo desetletja mlajši od svoje dejanske starosti, ampak tudi živijo veliko dlje. Obstajajo številne znanstvene študije, ki dokazujejo kako s hipnozo, meditacijo in dnevnim ustvarjanjem alfa in theta možganskih frekvenc kljubujemo starosti😊

Vplivni izvršni direktorji, znani hollywoodski igralci, avtorji uspešnic, znane medijske osebnosti, najvišji vojaški čini, ustvarjalci na visoki ravni, profesionalni športniki in celo milijarderji pravijo, da hipnoza in meditacija skrivnost njihovega uspeha. Najuspešnejši ljudje na svetu pogosto pravijo, da je “intuicija” veliko močnejša od intelekta in njihovo orodje številka 1 za odločanje.

V stanju alfa in theta frekvence se sprožajo močne kemijske reakcije, ki sprožijo sproščanje seratonina(hormon sreče) in endorfinov do te mere, da se počutimo prijetno, sproščeno, varno, motivirano, zadovoljno in predvsem SREČNO

številne znanstvene raziskave dokazujejo, da umirjanje možganskega valovanja v krvi poveča količino endorfinov (nedogenih opiatov, ki jih telo ustvarja za blažitev bolečin) za povprečno 25% ter serotonina, iz katerega ustvari melatonin (hormon, ki spodbuja spanje in delovanje imunskega sistema, pospešuje razstrupljanje).Na delavnicah se podrobno posvetimo vsakemu od naštetih vzrokov. Le –te obdelamo, predelamo in odpravimo.

Naše telo je “skupnost” 50 trilijonov živih celic. Ko so naše celice v harmoniji, smo zdravi. V disharmoniji se lahko manifestira bolezen. Najnovejša znanstvena dognanja o hipnozi in meditaciji so neverjetna, od podaljševanja življenja do premagovanja nepremagljivih bolezni do ponovnega zapisovanja genetske kode.

Najnovejše raziskave dokazujejo, da je glavni vzrok psihičnih težav prekomerno sproščanje beta možganskega valovanja, ki se aktivira vedno, kadar rešujemo probleme in smo mentalno tako ali drugače aktivni, torej vedno, ko v našem zavestnem umu poteka analiza. Zaradi tempa sodobnega življenja pa se nam to dogaja praktično čez cel dan.

Sodobnemu človeku se poslovni dan začne že zgodaj zjutraj in se velikokrat zavleče v pozne popoldanske ure. Ves ta čas je intenzivno aktivirano beta možgansko valovanje, ki se pri večini posameznikov nadaljuje tudi, ko zaključijo delovni dan. Po službi nas čaka še veliko domačih opravkov in obveznosti, od nakupovanja, planiranja in pripravljanja obrokov, organiziranja, načrtovanja, urejanja. Pri vsem pa smo časovno omejeni. 

Zaradi hitrega tempa življenja, ko nam za vse, predvsem pa zase, zmanjkuje časa, živimo v kroničnem pomanjkanju aktivacije alfa možganskega valovanja (le to se samodejno aktivira v tistih situacijah, ko nekaj počnemo izključno samo za zabavo; npr plešemo, pojemo, se sproščeno pogovarjamo s prijatelji, telovadimo…), ki je nujno potrebno za ustvarjanje in ohranjanje ravnovesja, notranjega miru in sproščenosti, saj alfa možgansko valovanje v našem telesu aktivira vrsto zelo močnih kemijskih reakcij, ki sprožijo sproščanje seratonina(hormon sreče) in endorfinov do te mere, da se počutimo prijetno, sproščeno, varno, motivirano in zadovoljno. Ob pomanjkanju seratonina nam posledično primanjkuje tudi melatonina, ki ga naše telo nujno potrebuje za umirjen in kvaliteten spanec.

Pokličite me na 031/ 339 595 (Sabina)

Imate kakšno vprašanje? Ali pa bi se želeli prijaviti na terapijo? Pokličite me.
Najraje imam osebni kontakt, saj le tako lahko vidiva,  kje se trenutno nahajate in kako vam hipnoterapija lahko pomaga.

Če vam klic ne ustreza, mi pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca ali pošljite email na naslov: sabina.hipnoterapija@gmail.com. In vas kontaktiram nazaj. 

Če ste utrujeni, tesnobni, pod stresom, čutite zakrčenost mišic in bolečine, če je vaše telo napeto zaradi neprestanega fizičnega ali psihičnega napora, če si želite zavestnega manifestiranja, pomladiti svoje telo in um, izboljšati kvaliteto spanja, povečati koncentracijo in izboljšati spomin ali samo potrebujete umik iz vsakdana, VAS VLJUDNO VABIM na enourni popolni odklop.

Cena masažne hipnoterapije:

1 x terapija = 60 €
Paket 5 terapij = 230 € (vsebuje tudi avdio posnetek za sproščanje doma)
Paket 10 terapij =450 € (vsebuje tudi avdio posnetek za sproščanje doma)

Zakaj je izkušnja masažne hipnoterapije tako vrhunska!

NAMEN MASAŽNE HIPNOTERAPIJE je popolna sprostitev telesa in uma ob doseganju alfa in theta frekvenc možganskega valovanja , saj dokazano zelo blagodejno vplivajo na naše psihično in fizično počutje in zdravje.

Vsaka ponovna izkušnja masažne hipnoterapije je globlja tako na fizičnem kot mentalnem nivoju. Omogoča nam, da se ob redni uporabi naši možgani naučijo vstopati v stanje zares globoke mentalne sproščenosti…

FREKVENCE MOŽGANSKEGA VALOVANJA

Različne frekvence možganskega valovanja vplivajo na naše telo in um.
Naši možgani imajo živčne celice, ki sprožajo električne signale podnevi in ponoči ter tvorijo značilne ureditve, imenovane vzorci možganskih valov. Ti izjemno edinstveni vzorci so tesno povezani z našimi mislimi, čustvi, razpoloženjem, biološko kemijo, vsem, kar počnemo, in pravzaprav vsem, kar smo.

Alfa in Theta možganska frekvenca uravnovesi levo in desno možgansko hemisfero, kar ima za posledico tako imenovano “sinhronizacijo celih možganov”. To odpira vrata številnim in neverjetnim prednostim: zmanjšujemo stres, ustvarjamo več sreče v življenju, več uspeha, globlji spanec, hitrejše in lažje učenje, boljši spomin, odlično duševno in telesno zdravje, super ustvarjalnost in več.

HIPNOZA, kot tudi MEDITACIJA sta odlični tehniki, ki nam omogočata vzpostavitev in zadržanje alfa in theta možganske frekvence.

Priporočljivo je, da vsaj pol ure na dan naše možgansko valovanje sprostimo na alfa in theta frekvenco, saj s tem v našem telesu sprožimo vrsto zelo močnih kemijskih reakcij, ki sprožijo sproščanje seratonina(hormon sreče) in endorfinov do te mere, da se počutimo prijetno, sproščeno, varno, motivirano in zadovoljno.