Brezplačni posnetek: Hipno sproščanje za sprostitev in boljše počutje

Vesela sem, da ste si vzeli čas in boste naredili nekaj dobrega zase.
Želim vam udobno, učinkovito in varno izkušnjo ob poslušanju posnetka Hipno sproščanja za sprostitev in boljše počutje. 

Posnetek je namenjen vsem, ki si želite sprostitve po napornem dnevu. Vsebina je zasnovana z namenom in na način, da se ob poslušanju popolnoma sprostite, dosežete notranji mir in popoln odklop. 
Hkrati vas čez celoten postopek vodim skozi proces kreiranja. In vas usmerjam k uresničevanje zastavljenih ciljev.

Za maksimalno učinkovitosti ob poslušanju vam priporočam, da sledite trem preprostim korakom:

Najprej izberite varno mesto za poslušanje.
Izberite prostor, kjer se lahko resnično sprostite in vas naslednjih 20-25 minut nihče ne bo motil. Udobno se namestite na stol ali posteljo.
Posnetek lahko poslušate sede ali leže, vendar je pomembno, da se ob tem res udobno počutite. Poslušate ga lahko kadarkoli (zjutraj, popoldan, zvečer, ponoči), vendar le takrat, ko je za vas varno, udobno, priročno in imate dovolj zasebnosti. NIKOLI ne poslušajte posnetka, ko je vaša pozornost potrebna drugje; npr: med vožnjo avtomobila ali med upravljanjem
kakršnikoli strojev.

Priporočljivo je, da posnetek poslušate s slušalkami, saj zmanjšajo intenzivnost motečih zunanjih dražljajev (zvokov) in vam tako omogočijo lažjo sprostitev in osredotočenost na vsebino posnetka (sugestije, informacije).
Poskusite se popolnoma prepustiti mojemu vodenju, saj tako ustvarite stanje osredotočene pozornosti in povečane sugestivnosti.
Pozornost usmerite na svoje notranje dogajanje. Tako informacije, ki jih slišite, v vašem umu postanejo slike, zvoki, vonjave, okusi, občutki ali kakšna druga oblika doživljanja.
Samo sprostite se, prepustite in uživajte ob poslušanju!

Za doseganje maksimalnih rezultatov je potrebna disciplina, motiviranost in visoka stopnja zavzetosti.
Priporočam vam, da na začetku posnetek poslušate vsak dan (najmanj 1 teden); nadaljujete s poslušanjem vsak drugi dan (2-3 tedne). Po enem mesecu lahko posnetek poslušate po potrebi.
Časovni okvir doseganja pozitivnih sprememb je za vsakega drugačen, zato je pomembno, da posnetek redno poslušate.

Če si želite še hitrejših rezultatov, ste vljudno vabljeni na delavnico Samohipnoze, kjer dobite geslo za samostojno vstopanje v hipnotično stanje. To vam omogoča hitrejše doseganje želenih sprememb na katerikoli točki vašega življenja.

Več informacij o delavnici samohipnoze.