Delavnica samohipnoze

S pomočjo skupinske ali individualne delavnice samohipnoze si ustvarite boljšo kvaliteto življenja.

Nikoli ni prepozno, da postaneš to, kar si resnično želiš.

S samohipnozo odkrivate in spoznavate samega sebe

Namen delavnice samohipnoze je, da tekom treh srečanj doživite eno najbolj izpopolnjujočih, izobraževalnih in zabavnih izkušenj.

Delavnico samohipnoze priporočam vsem, ki želite premagati lastne ovire.

Zunanjih ovir namreč ni – obstajajo le subjektivne ovire, ki se izražajo v naših ponavljajočih vzorcih delovanja, odnosu do sebe in drugih ter do življenja.

Tako ustvarite boljšo kvaliteto življenja zase in hkrati pozitivno vplivate na življenja drugih.

Samohipnoza

Samohipnoza je proces, v katerem sami, z naučeno tehniko (ključem ali geslom, ki ga prejmete na delavnici), dostopate do svojega podzavestnega uma. In s pomočjo že pripravljenih avdio posnetkov spreminjate neželene vzorce, navade, reakcije na zunanje dražljaje…

Že sam vstop v hipnotično stanje pomeni, da se popolnoma umirite (umiri se tako telo, kot tudi um).
Ko po določenem času (ki si ga sami določite) zapustite to prijetno stanje popolnega odklopa, še dolgo (lahko več ur,  pri redni uporabi tudi več dni) občutite notranji mir in sproščenost. Kar seveda močno vpliva na vašo odzivnost na zunanje stresorje in sprožilce.

Saj veste – zunanjih stresorjev (ljudi, situacij, trenutkov, slišanih informacij) ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo svojo odzivnost na njih.

Redna uporaba samohipnoze je odlična tehnika, ki nam pomaga na poti odkrivanja in spoznavanja samega sebe.
Pomaga nam, da tisto, kar iščemo (spoštovanje, ljubezen, zaupanje) izven sebe (v ljudeh, trenutkih, situacijah, besedah) najdemo tam, kjer se je, se in se bo vedno nahajalo… V NAS SAMIH.

Na delavnicah samohipnoze boste spoznali skrivnosti samohipnoze in hipnoze. Spoznali boste neverjetno moč svojega uma in se naučili uporabnih in učinkovitih tehnik s katerimi boste lahko moč svojega uma uporabili in izkoristili v praksi pri ustvarjanju pozitivnih sprememb na vaši nadaljnji poti. 

SPREMEMBA SE ZGODI, KO svojo energijo usmerimo v zastavljene cilje. Namen delavnice SAMOHIPNOZE je, da tekom treh srečanj doživite ene najbolj izpopolnjujočih, izobraževalnih in zabavnih izkušenj.

Delavnico samohipnoze sestavljata dva modula: Teoretični del in praktična izvedba skupinske hipnoze.

 • Delavnice samohipnoze potekajo 1x na teden, tri zaporedne tedne – z namenom pridobiti kvalitetno globino hipnoze.
 • Čas med enim in drugim srečanjem je namenjen utrjevanju in poglabljanju osvojenega znanja iz srečanja.
 • Na vsakem srečanju, ki traja približno 2 do 3 ure, je prvi del srečanja namenjen pridobivanju in utrjevanju teoretičnega znanja. Spoznamo in predelamo osnove
  hipnoze in samohipnoze, ki predstavlja temelj za nadaljnje samostojno delo.
 • Sledi praktičen del, kjer v stanju hipnoze raziskujemo globine svoje podzavesti, iščemo svoje lastne rešitve in ključ, ki nam odpira vrata v svobodo. Na vsakem
  nadaljnjem srečanju stanje hipnoze še poglobimo.
 • Na delavnicah prejmete delovno gradivo (skripte), geslo za samostojno vstopanje v hipnotično stanje in avdio posnetek za vaše nadaljnje delo po zaključku delavnic.
 • Če po zaključku delavnic potrebujete pomoč pri ustvarjanju pozitivnih sprememb, sem vam kot mentorica na razpolago tudi po zaključenih delavnicah.

Skupinska hipnoza ima svoje prednosti. Terapije so pri skupinski hipnozi bolj splošno usmerjene. Med izvajanjem skupinske hipnoze se ne dotikamo specifične težave posameznika, ampak rešujemo splošno težavo vseh udeležencev.

Ko delamo v skupini, lahko tisti posamezniki, ki težko vzpostavijo globlji stik s svojo podzavestjo, zaradi močne energije, ki se sprošča ob skupinskem vstopu v hipnotično stanje, dosegajo veliko globlja stanja kot sicer.

Na splošno so skupinske delavnice mešanica prijateljskega klepeta in resnega dela na zavestni in podzavestni ravni posameznika. Sama resnično uživam, ko jih izvajam.

 • Povečanje samozavesti,
 • obvladovanje stresa,
 • doseganje notranjega zadovoljstva in miru,
 • povečanje koncentracije,
 • izboljšanje pomnjenja in zapomnjenja,
 • izboljšanje učnega uspeha,
 • izboljšanje športnih dosežkov,
 • zmanjševanje telesne teže,
 • prenehanje kajenja,
 • povečevanje motivacije,
 • doseganje zastavljenih ciljev,

Imate še kakšno vprašanje o individualni samohipnozi ali želite obiskati delavnico samohipnoze?

Pokličite me na 031/ 339 595 (Sabina), pošljite sporočilo ali pa se prijavite na delavnico (obrazec je objavljen, ko so razpisani datumi).