Samozavest s pomočjo hipnoze

Hipnoza pomaga pri izboljšanju samopodobe, večji samozavesti in občutku lastne vrednosti!

Hipnoza in samozavest

Postani najboljša različica same/ga sebe!

Samozaupanje, samozavest in občutek lastne vrednosti so temelji našega delovanja.

Zelo pomembno je razumeti, da pri pravem samozaupanju in občutku lastne vrednosti ne gre za to, kaj smo dosegli in osvojili, saj nam to ne prinese pravega in dolgotrajnega notranjega zadovoljstva.

Prava samozavest in zdrava samopodoba pomeni, da najdemo izpolnitev in zadovoljstvo znotraj sebe. V tem, kar v resnici smo in kaj predstavljamo sebi in svetu.

Pokličite me na 031/ 339 595 (Sabina)

Imate kakšno vprašanje? Ali pa bi se želeli prijaviti na terapijo? Pokličite me. 
Najraje imam osebni kontakt, saj le tako lahko vidiva,  kje se trenutno nahajate in kako vam hipnoterapija lahko pomaga.

Če vam klic ne ustreza, mi pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca. In vas kontaktiram nazaj. 


Zaupanje vase je ključ do uspeha, umirjenosti uma in notranjega ravnovesja. Je ključ do notranjega in zunanjega bogastva.

Resnica je, da se vsi vrednotimo v skladu z že postavljenimi kriteriji družbe v kateri živimo. Tukaj mislim najprej na osebnostne lastnosti posameznika: radi se imamo in se sprejemamo, v kolikor smo blizu vrha na lestvici kriterija vrednotenja, ki je za nas osebno zelo pomemben (npr: pridnost, prijaznost, delavnost, odkritost…). Pri teh lastnostih tudi konstantno iščemo potrditve iz okolice.

Da se počutimo samozavestni, je za nas izjemno pomembno tudi doseganje vrha pri zunanjih kriterijih vrednotenja neke družbe – izobrazba, status, uspeh, finančni položaj, izgled…
Kazatelj naše uspešnosti so mnenja in potrditve iz okolice. Najbolj se nas dotaknejo mnenja tistih ljudi in posameznikov, ki nam veliko pomenijo, jim zaupamo in jih spoštujemo (starši, partner, prijatelji, sodelavci, osebe, ki so na določenem področju veliko dosegle).

Nezavedno in nehote, se konstantno primerjamo z drugimi in si želimo biti boljši, uspešnejši, lepši, pametnejši. Porabljamo prevelike količine energije, da bi dosegli ali celo presegli svoja pričakovanja in pričakovanja drugih. Tekmujemo sami s seboj in z drugimi v tekmi, kjer ni zmagovalca. Največja težava pa je, da se ta boj nikoli ne konča. Vedno bo kdo v naši bližini boljši, lepši, pametnejši, bogatejši, bolj prijazen, bolj dober, bolj priden…
Ker je potreba po »biti sprejet, ljubljen, cenjen, spoštovan« primarna potreba vsakega živega bitja, se boj nadaljuje in mi smo še naprej igralci (žrtve) v svetu potrjevanja, dokazovanja, izsiljevanja, obtoževanja, samokritike, zaničevanja, pomilovanja, samouničevanja…

S pomočjo terapevtske hipnoze in delom na podzavestni ravni vam pomagam, da  sprejmete sebe v vsej svoji nepopolni popolnosti.

Pomagam vam, da začutite svojo izjemnost, edinstvenost in unikatnost.

Postanite neodvisni od zunanjih dejavnikov (ljudi, kritik in mnenj, uspehov ali neuspehov). Zaživite svojo izjemno in najboljšo različico.